Extend. Manage. Secure. More than 30 years in the business. Over 65,000 customers.
Terminal Emulatie
Op Windows 7 voorbereide oplossingen waarmee webbrowser of Windows-gebruikers verbinding krijgen met IBM , HP , UNIX , Unisys , OpenVMS , Tandem en CRS/GDS-systemen.
Modernisering van verouderde systemen
Oplossingen om op een snelle manier mainframes of host functionaliteiten om te vormen tot web- of servicegerichte technologieën.
PC X Server
Een high-powered familie van servers die Windows desktops verbindt met grafische UNIX applicaties en tevens geavanceerde mogelijkheden biedt zoals cross-platform staken/hervatten en snelle prestaties over latente netwerken.
Managed File Transfer
Tactische en strategische oplossingen om bestanden van elk formaat op een veilige manier te kunnen verplaatsen over alle belangrijke platforms naar elke gewenste locatie.
Unisys emulatie en integratie
Veilige multi-host toegang ontworpen om de productiviteit van de medewerkers te vergroten. Daarnaast ETL software om DMSII data te integreren in relationale of andere DMSII databases.
Host Access for Airlines and Travel Industries
Een scala van oplossingen inclusief robuste terminal emulatie software, web-to-host producten, high-volume printing en snelle applicatie-ontwikkeltools.
Alle Attachmate producten (A-Z)
Volledig Attachmate productaanbod in alfabetische volgorde.
Attachmate product proberen

Topondernemingen vertrouwen op Attachmate

Organisaties over de hele wereld vertrouwen op software van Attachmate voor verbeterde service, stroomlijning van processen en reductie van lange-termijnkosten. Meer weten over de successen die onze klanten weten te behalen met de producten van Attachmate?
Door gebruik te maken van het Citrix-compatibele Reflection for UNIX and OpenVMS wist Atos kosten terug te brengen, systeemprestaties te verhogen en gegevensbeveiliging te verbeteren.
Door gebruik te maken van Reflection for the Web wist Baptist Health de operationele kosten met 40 procent terug te brengen en de zakelijke leiding van het ziekenhuis mogelijkheden tot roaming te bieden.
CANNEX Financial Exchanges zet Reflection for HP en Reflection for the Web in voor beveiliging van privé-gegevens die op HP e3000-apparatuur zijn opgeslagen.
Door te standaardiseren op Reflection for the Web gaf Grupo Financiero Banorte 700 bankfilialen veilige toegang tot bedrijfsinformatie via internet.
Century-National implementeerde een successvolle B2B-oplossing door met behulp van Attachmate Verastream assurantiemakelaars en verzekeringsagenten via internet toegang te geven tot HP-applicaties.
Met behulp van Reflection X, de krachtige PCX-server van Attachmate, was China Telecom in staat een traag, verouderd systeem volledig te vervangen en nieuwe 3G-services te ondersteunen.
Irish Life maakte gebruik van Attachmate DATABridge om snel DMSII-data te klonen, in real-time updates te genereren, overheadkosten in verband met Unisys terug te brengen en initiatieven op het gebied van fraudebestrijding te ondersteunen.
Modernisering van AS/400-applicaties met behulp van Attachmate Verastream stelde PharMerica in staat personeel van de financiële administratie vrij te maken en de tijd die nodig is voor training terug te brengen van twee weken naar een dagdeel.
Onze 65.000e klant, Blue Cross Blue Shield of Massachusetts, vertrouwt op oplossingen van Attachmate en NetIQ voor toegang tot essentiële IT-systemen en de zekerheid van complete IT-service.

Meer praktijkvoorbeelden

Managed File Transfer
Ontdek zelf hoe de nieuwe generatie producten voor managed file transfer een einde maakt aan de problemen die vandaag de dag een rol spelen bij bestandsoverdracht – problemen waar het oude FTP domweg niet op is berekend.
Legacy Modernization Via Service Enablement
Een breed gamma van moderne oplossingen om oude bedfrijfsmiddelen nieuw potentieel te verlenen en met eigentijdse technologie weer volledig inzetbaar te maken.
Luchtvaartmaatschappijen
Geen vuiltje aan de lucht met software van Attachmate voor veilige verbindingen in de luchtvaartindustrie, beheer en gebruik van printers en andere randapparatuur en stroomlijning van alle dagelijkse activiteiten. Wij ontwikkelen al ruim 20 jaar oplossingen op maat voor luchtvaartmaatschappijen.
Windows 7 en Host Access
Ontdek wat u in de context van Windows 7 kunt verwachten van onze nieuwe generatie terminal emulators.
Secure Mainframe Access
Volledige bescherming van mainframe-data met terminal-emulatieoplossingen van Attachmate – stuk voor stuk ontwikkeld als antwoord op de nieuwste bedreigingen op het gebied van veiligheid en probleemloze conformering aan de steeds strengere regelgeving.
Unisys Host Access
Ontdek waarom onze perfect beveiligde Unisys-oplossingen de eerste keuze zijn voor organisaties die zich geen vergissingen of tijdverlies kunnen veroorloven – vooraanstaande banken in de Verenigde Staten bijvoorbeeld, grote luchtvaartmaatschappijen en tal van overheidsinstellingen over de hele wereld.
Overzicht van alle oplossingen

Attachmate oplossingen geoptimaliseerd voor Windows 7. Gebruik de laatste Windows 7 verbeteringen nu ook voor uw emulatie. Lees meer.

Online Support
Directe toegang tot technische documentatie, mogelijkheid tot downloaden van producten en updates, beheer van serviceverzoeken en nog veel meer.
Supportprogramma's en servicebeleid
Alle informatie die u nodig hebt op het gebied van onderhoudsopties, zelf de supportstatus van uw product controleren en uitleg over optimaal gebruik van onze services.
Contactinformatie
Wereldwijde contactinformatie voor als u assisitentie nodig hebt, compleet met kantooruren.
Professionele services en perfect advies
Hoe ons professionele serviceteam u kan helpen snel een oplossing tot stand te brengen die tegemoetkomt aan de specifieke eisen van uw onderneming.
Trainingsprogramma's
Meld u aan voor Attachmate cursussen en seminars die voorzien in uw specifieke behoeften.
In de Media
 

Attachmate Brings Full-Function Emulation to Mobile Devices   
IT Jungle

The Windows XP world on the eve of its end of life
SD Times

Persberichten
 

Attachmate Widens Competitive Gap with New Attachmate Reflection Release—Reflection 2014 Improves Mobile Access and Adds Support for Windows 8.1

Attachmate Extends Modern Security to Legacy Applications with Reflection Security Gateway 2014—New product helps terminal emulation customers manage and secure host access environments

Attachmate Launches MobileNow Strategy to Address Enterprise Application Needs—Attachmate’s Platform Delivers Critical Business Applications Anywhere on Any Device.

Events
 

Attachmate helpt organisaties het meeste rendement te halen uit de systemen die reeds aanwezig zijn gebruikmakend van verschillende producten in verschillende industieën.

 
Let's Talk

Request a Call

Complete the form below or call 1-800-872-2829.
* = Required Field

* Name:

* Email Address:

* Phone:

* Country:

Message:

For support information, please visit Technical Support.

Thank You

Thank you for your interest in Attachmate. An Attachmate representative will be in touch shortly.

 

 

Sales: 1-800-872-2829

For support information, please visit
Technical Support.